Viszonylag új nyitású cukrászda a Fő út mellett közvetlenül, legalábbis amikor utoljára megfordultam Nagykovácsiban, még nem működött. A szívélyes kiszolgáláshoz, a barátságos hangulathoz egyértelműen hozzájárult, hogy a tulajdonos fiatal hölgy személyesen szolgált ki a pultban.
A betérő vendégek többségét régi ismerősként üdvözölte, a gyerekeknél már tudta, kinek mi a kedvenc fagyi íze. A nyári hőségben a többség fagylaltért érkezett, melyből ottjártamkor 17 féle íz volt a pultban. A fagylaltok helyben készülnek, főzött fagylalt. Minőségben egész jó, azonban semmiképpen nem prémium kategóriás szint. Füge és szicíliai mandula volt a két választásom ízben, kellemes volt az ízük, de lehetett volna még karakteresebb. Volt még jégkása 2 féle ízben (pontosabban talán színben) és vagy tucatnyi sütemény, példaképpen macaron is. Barátságos árfekvés. Az épület előtti teraszon lehet helyben leülni.