2023. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már érkezéskor rabul ejtett a környék és az udvar. Árnyat adó fák, üde virágok, kellemes, friss levegő, szépséges parasztház, fa mennyezettel, faragott kapuval. És persze, a Bakonyi Vadász szobrával.
Hatalmas a ház, és szerencsére egy időben csak egy vendégnek (illetve együtt érkezőknek) adják ki. Van itt minden. Két hűvös hálószoba, friss ágyneművel, egy nagy társalgó kandallóval, tv-vel, kanapékkal, párnákkal, takarókkal. Kényelmes, kellemes. A konyha csodálatosan felszerelt, a tiszta konyharuháktól kezdve, edények, kávéfőzők, kávé, tea Legszívesebben két hétig maradtunk volna. A pici fürdőszoba zuhanyzós, külön WC-vel. A folyosóról és az udvarról is megközelíthető a szauna, egy tiszta, kellemes pihenőhelyiségben. Az udvaron, a ház tövében, a teraszon van a fadézsa, amit rendelésre parajdi sós, meleg vízzel töltenek fel. Ez is, és a szauna díja is külön fizetendő.
Varázslatosan szép a környék, hangulatos a kert, a ház, a madárcsicsergéses csend, nyugalom. Köszönjük ezt a csodás vendéglátást! Ajánlani tudom mindenkinek, családi pihenésként, vidám baráti összejövetelhez. Magyarázatot fűznék a pontozásomhoz: személyzet helyett a kedves, nagyon figyelmes tulajdonosokat értem, és az étkezés alatt azt a sok mindent kávé, tea, cukor stb, amivel a szállás el volt látva.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (19)
Még több kép (9 db)
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó
Fried Kastély Hotel Simontornya