Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A CSÓRI CSORLEONE

Don Csorleone Étterem & Pizzéria CsórDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór a térképen

Kiváló 2024. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem, ez nem elírás, a helyet, ahol dunántúli bolyongásunk során egyszer ebédeltünk, valóban Don Csorleonénak hívják, merthogy Csóron található. Volt itt a faluban hajdan egy ma már vegyes emlékezetű, egyesek szerint híres Csóri Csuka Csárda, de az már zárva, épületét az idő meg az időjárás rágja. Hogy a Don Csorleone étterem és pizzéria vendéglátó egységet ezt a hiányt pótolandó nyitották-e meg, nem tudom, de azt gondolom, inkább nem. Más stílus, más a megcélzott vendégkör is. Ami abban is megmutatkozik, hogy közvetlenül a szépen gondozottnak látszó helyi sportpálya mellett található, arra a néz a terasza, a címe is ez: Fő tér 10. Focipálya. A gazdag pizzaválaszték jól szolgálhatja a szurkolásban megéhezett vendégeket, de van az étlapon más is. És a hely belső kialakítása, bútorzata is kifejezetten elegáns, minőségi.
Párommal úgy választottunk ételt, hogy az étlap mindkét vonulatából kóstolhassunk. Én egy so-go-ku pizzát ettem, ami egyszerűen kitűnő volt! Férjem tarjasteaket rendelt, amihez nagy örömére kovászos uborkát is kérhetett. A tarjasteak rejtély és meglepetés volt nekünk, mert ilyennel még nem találkoztunk. Úgy nézett ki, mint egy vastag bélszínszelet, és nagyon finom volt.
Emlékezetes ebéd volt tehát. Csak azokat a csicsás műanyag virágdíszeket tudnám feledni, amelyek minden asztal közepén csúfítják az étterem egyébként kellemesen letisztult stílusát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Don Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - EgyébDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - EgyébDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - EgyébDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - EgyébDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - EgyébDon Csorleone Étterem & Pizzéria Csór - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó - Kedvezményes szobaár reggelivel - nyugdíjasok részére
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó
54.618 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
CE Plaza Hotel Siófok - Őszi wellness élmények
CE Plaza Hotel Siófok
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
65.709 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval