2022. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nos, Gyúrón nem nagy választék van arra, hogy hol eszel vagy iszol valamit. Amúgy a falun átvezető út mellett tényleg nincs. Ide meg csak úgy bekanyarodtam, valami lopakodó utat keresve az erdőn át, de aztán itt van egy focipálya, vele szemben meg ez a falatka büfé, nézzük, hátha van benne egy falatka tényleg? Nincs. Italok vannak, és jól határozta meg az előttem szóló, hát ez egy falusi kocsma, se több. se kevesebb. Viszont mérnek itt Krusovicét is, ami azért mégis csak... én meg autóval tekeregve nem ihattam, hát maradt a körtelé. Közben alaposan elbeszélgettünk a leánnyal, aki kiszolgált, szívesen vette, meg én is. Hát, ha erre járnál és szükség esetén... és két üveg hideg körtelé csak 700 forint.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Faház Söröző további értékelései
2019.10.18egyedül
Gyúró létéről onnan tudtam, hogy egyetlen tordasi ismerősöm a Gyúró felé vezető út mellett lakik s nem messze a házától ki van írva, hogy arra van Gyúró. No, gondoltam nézzük meg ezt a 4-5 kilométerre fekvő falut is. A Faház büfé egy újabb olyan egység, mely büfé nevet visel, de meleg ételt nem...
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással