Hercegszántó

Hercegszántó
HercegszántóHercegszántó
HercegszántóHercegszántó

Hercegszántó és környéke legfrissebb értékelései

2024.11.04gyerekekkel
Kétszer ettünk ebben az étteremben, mi a férjemmel mind a kétszer rizottót ettünk ami nagyon finom volt. A kislányom rántott husit evett és én még ilyen finoman elkészített rántott húst nem kóstoltam. Ha visszamegyünk Szekszárdra biztos megint betérünk majd.
2024.10.29barátokkal
Kedves és profi kiszolgálás, fantasztikus ételek és italok nagy választékban! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024.10.13csoporttal
Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk....

Hercegszántó és környéke kedvelt szállásai

Duna Wellness Hotel Baja - Két ünnep között
Tókert Fogadó Nagymányok

Hercegszántói látnivalók (2)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Hercegszántó és környékén

Hotel Cabernet VillánykövesdHotel Cabernet, VillánykövesdCsomagok már 14.450 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
Tókert Fogadó NagymányokTókert Fogadó, NagymányokCsomagok már 17.585 Ft/fő/éj ártól
28 értékelés
Duna Wellness Hotel BajaDuna Wellness Hotel, BajaCsomagok már 14.950 Ft/fő/éj ártól
90 értékelés
Belvárdi Fogadó BelvárdgyulaBelvárdi Fogadó, BelvárdgyulaCsomagok már 14.500 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés