Van itt a településen egy ilyen kis érdekesség. Neten nem nagyon találtam nyomát, de ha egyszer ott volt az orrom előtt, akkor van, létezik, na. Próbáltam rájönni, hogy milyen emlékmű. de ez az oszlop, azt hiszem, csak a város címerét, zászlaját, történetét próbálja rögzíteni. Azaz magyarázza.
Nem is ejtenék róla szót, ha nem lenne rajta az a búbánatos oroszlán. Az fogott meg. Ott néz ki az oszlopból szerencsétlenül, enyhe szemtengelyferdülése is van ráadásul és meg kell rajta a szívnek szakadni. . . nyilván ő az aranyoroszlán, mancsai között a jászkürttel. De, ha egyszer utálja ezt az egészet. . . vagy nem is tud játszani rajta. . . legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy haver, ne búslakodj, ugorj ki ebből az egészből, aztán szaladj, ameddig csak tudsz, úgysem oroszlánoknak való a Jászság.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.