Van pár falu mellett ilyen alacsony kilátó, ami azért egy jó helyen áll, valami szép ponton, ahonnan a környék belátható. Ezt véletlenül fedeztük fel magunknak, Lillafüredről Szilvásváradra autóztunk a havas erdei utakon, amikor az erdő végén ez fogadott minket. Gondolkodás nélkül le is álltunk és megmásztuk a nem túl sok lépcsőfokot.
Tényleg szép innen nézelődni bármely évszakban. Viszont ki vannak törve több helyen a deszkák a padlózatból, és elég érdekes pótmegoldás ez a rátett vasrács. Óvatosságot, odafigyelést igényel. De megérte felmenni, ajánlom másnak is!