Tulajdonképpen a kutyamenhelyet kerestem Mányban, és közben ezt találtam. Nem a főút mellett van, ott csak egy bezárt presszó árválkodik, de a térképről kiderül, hogy van itt egy népszerű cukrászda is! Kis érdeklődés, tájékozódás, és megvan. Bizarr úton jutottam a református templomig, az az útjelző, azzal szemben van a cukrászda.
De nem csak cukrászda, de mintha valahol pizzériaként vagy gyroszosként is működne, hát Istenem, több lábon kell állni, nincs nagy tülekedés, konkurencia a környéken. A sütikínálat nagyon látványos, a képviselőfánk nagyon finom volt, közben jött-ment a helyi élet, az a dolog, hogy ha kérni szeretnél valamit, van a pulton egy kis csengő, azt nyomd meg! És akkor kijönnek. Szerethető hely lehet, engem annyira nem imádtak ott, de biztos inkább osztályidegen voltam vagy mi.