Barátnőm javaslatára kerestük fel a helyet családommal. Könnyen megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel ellátott. Az ételek finomak, a személyzet kedves, barátságos, segítőkész. Bár páromnak a mákosguba nem igazán nyerte el a tetszését, a húsételek, köretek ízletesek voltak. Ha nem lesz energiám főzni, egészen biztos ide jövök.
Többször jártunk már az étteremben, Párommal, családdal, barátokkal. Az ételek finomak viszont fantáziátlanok. Az viszont pozitívum, hogy vannak előre pácolt nyers húsok is kirakva, amelyből ha szedünk tányérra, akkor pár percen belül megsütik nekünk. A desszertek nem igazán ízlettek sosem, azokon még bőven lenne mit turbózni, mert a tejbegríz például kicsit gyenge.
Némi várakozás után jutottunk be az "all you can eat" étterembe. Ez egy igazi útszéli "kamionos vendéglő". A nagy melegben a terasz részen sikerült helyet foglalnunk. Kevés pénzért óriási ételválasztékot nyújtanak. Az ételek frissek, melegek és nagyon ízletesek. Édességekből lehetne több is. A mellékhelyiségek tiszták. Bátran ajánlom az olvasóknak, ha éppen a 4-es úton halad.
Az ételek választéka és minősége jó volt, a tisztasággal sem volt gondom, csak a helyben sütött húsok miatt az ételszag nagyon beivódik a ruhánkba. Jó lenne, ha jól működő páraelszívókat működtetnének ennek érdekében. A tésztafélék és desszertek választékát kicsit bővíthetnék, az elég szegényes. Az italok aránytalanul drágák az ételhez képest.
A 4-es főút Monori részén található a vendéglő az út mellett közvetlenül. Egy egyszerű mégis ötletesen elrendezett pulton lehet válogatni a 6 féle frissen a szemünk előtt elkészült húsok, a 2 féle leves és a sokféle kész étel közöt. Valamint desszert is van még. 990 forintért annyit ehet az ember amennyit akar, széles a kínálat akár vega ételből is.
Az egyetlen hibája talán a zsúfoltság csúcsidőben, de akkor is fel van töltve a készlet. Nyáron pedig a nagy hő miatt még plusz nagyon meleg van Nekem nagyon ízlik másnak is ajánlom!
A 4-es főút mellett találtuk meg a helyet, ahol a reklámtábla már messziről hirdeti, hogy korlátlan ételfogyasztás 990. - Ft-ért. A hely nagyon egyszerű, leginkább egy útszéli meleg ételes büfére emlékeztet. Az étel választék viszont az árhoz képest különösen bőséges.
Kétféle leves, kétféle desszert, de a főfogásokból bőven válogathatnak a különböző ízlésű vendégek. (Vegetáriánus sem hal éhen itt. ) A kiválasztott grill ételeket frissen készítik el, amíg a levest falatoztuk, már el is készült. Ami zavaró, az a hely zsúfoltsága, nagyon szűkösen lehet elférni az asztalok között és az ételes pult nagyon rövid, ezért elég nagy a lökdösődés. Előfordult, hogy egy gyerek által kiválasztott vargabéles a pörköltben landolt. :)) A nagyon kedvező árért azonban jó ízű fogásokkal lakhatunk nagyon jól.