Baráti ajánlásra mentünk el, mert őszintén szólva eszembe nem juttt megállni eme műintézménynél utazásaim során, bár már többször előfordult, hogy a külcsín nem fedi teljesen a belbecset. Így van ez itt is. Akik ide járnak, nem véletlen teszik ezt. Kívülről egy egyszerű út melletti étkezde, igaz belülről is így néz ki, de a kanálat nagyon jó.
Hatalmas és finom adagok, korrekt ár, és kedves kiszolgálás várja a 4-es főútról betérő vendégeket. Kicsi a parkoló, de azért a szomszéd utcában is meg ehet állni, és kicsit kicsi a belső tér is, ezért ha nagyobb, akár 4-5 fős asztaltársasággal érkeznénk, előtte érdemes foglalni a helyet. Szintén ajánlásra Rojcsik tálat kértünk, mely több verzióban is elérhető. Maga a tál 2 személynek több mint elég, igazából bő 3 személyes, de kisebb étkűeknek 4 főre is elégséges. Az ár is elfogadható ilyen adagoknál (jelenleg egy ilyen tál 7200 Ft).