Kiváló 2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. június 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hely nagyon hangulatos. Elegáns, vintage stílusú. Nagyon tuti hely lesz, ha már szereznek egy kis tapasztalatot is vendéglátásból és az ételeknél is ennyire odafigyelnek a részletekre. Amire nagyon oda kellene például, hogy a gyümölcslevesre rakott menta levél tiszta legyen. Ne bolti babapiskóta legyen hozzá. Vagy házi vagy inkább semmi. És ha már az étlap szerint a vendég grill zöldségeket kér, az ne friss saláta legyen. Hanem meleg zöldség, amin látszanak a grillezés nyomai. A pincér picit jobban figyeljen oda, hogy pontosan fel vegye a rendelést. Pl ha édesítőt kér a kávéhoz, akkor ne cukrot hozzon. Ha ezeket az apró hibákat kijavítják, akkor tökéletes lesz a hely.
Július közepi hétköznap este vacsoraidőben jártunk itt, nagy halas reményekkel. Erős 30%-os "lefedettségnél" 1 órát vártunk az előételünkre, amit sikerült a főétellel együtt kihozni. A tálalás fantáziátlan, bár a hal friss, semmi nem dobja fel (értsd: mirelitkrumpli, bundáshús/hal és ennyi...
Tisza tavi túra még mindig,ezuttal Abádszalók. A várostól egy kicsit többet vártam,de ez van! Szállóvendégek vagyunk a vendégházban,igy kipróbáljuk az éttermet is,reggel indulás előtt. Az,az igazság,inkább a szállásértékelésnél kellene irnom,annyira kedves,barátságos a személyzet,maga a hely...
Halimádók vagyunk. Ezen a nyáron többször jártunk az abádszalóki Aquárium étteremben és végigkóstoltuk a halkínálatot. Egyszerű, de remek ötlet az édes-savanyú harcsa akár bundában, akár bunda nélkül, különsen grillezett zöldséggel. A korhely halászlé fenséges. Nem tudom, honnan szerzik a harcsát...