Kerékpártúra alkalmából tekertünk el Abádszalókra, és tértünk be a Füzes Étterembe. . . Nincs nagy tapasztalatom a korlátlan fogyasztás területén, nem tudom mennyi féle étel a "normális", de én meg voltam elégedve azzal a 6-7 főétellel, 2 féle levessel, és vagy 3 féle desszerttel, ami közül lehetett választani.
A leves, és a desszert kimaradt, de ha úgy voltak elkészítve, ahogy a főételek ill. a köretek, akkor biztosan azok is finomak voltak. A pincérek kedvesek. Ajánlom a helyet másoknak is!
Strandhoz nagyon közeli remek kis étterem! Ha Abádszalókon jársz akkor mindenképp ajánlom! Remek csapat, jó hangulat. A svédasztal mindig bővelkedik a finom ételektől. Kerthelység is van 2 db is. :) Reggeli ebéd és vacsorára is nyugodt szívvel betérhetsz. Az étterem előtt pedig tágas parkoló.
Új színfolt az abádszalóki vendéglátásban! A fiatal, agilis, világlátott menedzsment gondolt egy nagyot és a Füzes étterem elhanyagolt, régen nem használt épületéből színvonalas éttermet alakítottak ki. Korlátlan ételfogyasztás 1. 890 Ft-ért. Minden nap 5-6 féle főétel, 2 féle leves, 2 féle desszert, savanyúság, friss idénysaláta.
Mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Ízletes ételek, végtelenül kedves,szolgálatkész, udvarias személyzet. Nem menza kaja! ! ! ! ! ! Remélhetőleg jövőre is találkozhatunk velük.
5241Abádszalók, Strand út 2.
06 70 200 73 74
Szolgáltatások
kerthelyiség csoportokat szívesen fogad étel elvitelre fix áras kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés zártkörű rendezvény lehetősége