Gondoltuk, mivel sokan ülnek a terasz részen jó a kaja. Leültünk egy asztalhoz, aminek az abroszán gyanús foltok éktelenkedtek, kértük a pincért, hogy cserélje ki, aki kelletlenül meg is tette, csak éppen hozott egy ugyanolyat, vagy az előzőt csak fordítva tette fel? , nem tudom. . . Ezt szóvá tettük, de elnézést kért, hogy nincs tiszta. Ezután rendeltünk innivalót és elmentünk kezet mosni. Na a mosdó kritikán aluli volt, nem volt szappan,vagy kéztörlő,a WC, hát arra nincs is szó, hogy nézett ki. Majd rendeltünk az étlapról, én egy sajtlevest kértem "gazdagon", meg mákos gubát, a férjem meg rántott sajtot. Kihozták a levest, azt hittem nem látok jól, először is menzás mélytányérba, amiben valami fehér színű lötty volt, és hatalmas kenyérdarabok úszkáltak benne,"na ez gazdagon volt", íze semmi,főleg nem sajtíze. Úgy döntöttem, hogy ezt nem eszem meg, sőt nem is fizetnék érte. Odahívtuk a pincért, aki csodálkozott, hogy mi a bajom az étellel? ? ? , nézzen rá milyen gusztustalan - mondtam. Ezek után lemondtuk a további rendelést,és csak az italunkat voltuk hajlandók kifizetni. A pincér próbálkozott, hogy már készen van a guba, meg, hogy nekik ez pénz. . . gyorsan távoztunk. Ezek után megtaláltuk a Lila Akác éttermet, ami nagyon hangulatos, tiszta és finomak az ételei, oda még egyszer visszamentünk ebédelni. Ezt az éttermet csak ajánlani tudom, de a Horvát kert nevű "étkezdét" messze kerülje el az aki igényesen akar étkezni! ! !