Szörnyű 2024. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ha nem szeretitek hidegen a frissensülteket akkor kerüljétek el a helyet. Direkt megkérdeztük hogy frissen sütik e .? A válasz persze hogy frissen. Nem elég hogy gyengék vendéglátás bol még hinni se lehet nekik. Sok sikert nekik a jövöben. Csak igy tovább aztán majd lehet panaszkodni ha kevesebb lesz a forgalom.
Hangulatos hely, finom ételek, pörgős, kedves kiszolgálás. Ha a környéken jársz válaszd bátran a Mamma Mia gyorsbüfét. Konyhai ételeink is kimagasló minőségűek és az adagok hatalmasak.
Útközben álltunk meg Agárdon, mert már ebédidő volt és éhesek voltunk. Az étel ajánlatok alapján választottuk a Mamma Mia-t. Párom halas burgert szeretett volna enni, én pedig egy sajtburgert. Nem is olyan sokat kellett várunk a kért ételekre és nagyon finomra sikeredtek a hamburgerek. Finom volt...
Óriási választék, frissen készült ételek, gyors kiszolgálás és brutál adagok, szinte zóna árban. A tavat körbebiciklizve ajánlott útba ejteni! Egy szezonon kívüli áprilisi hétvégén is nyitva volt. Szezonban is hozták a megszokott színvonalat, a hamburgerük is NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!