2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 1.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Retro szoci hangulat, igenytelen, minden fantaziat, kreativitast, harmoniat nelkulozo kialakitas, fenyevekre a fejlodestol, a szinvonalas vendeglatastol!
Lehetetlen besorolni valahova is, pedig kar erte, mert a Cseppko-barlang bejaratatol kb 50 m-re van, megsem kepes kihasznalni a a helyzetet! Illetve, dehogy is! Nqgyon is kihasznalja, amugy jo magyaros kereskedelmi szemlelettel, vagyis szo szerint; eszed, nem eszed, nem kapsz mast! Kizarolag a Barlang forgalma miatt tud bepalizni nehany vendeget, mert csak az etteremert a kutya sem menne oda!
Az etel kozepes, de az ar budai....
Mi a kempingben laktunk (ez az etteremmel es a barlanggal is egy terulet, ill. egy turisztkai egyseg)kozelben-tavolban semmilyen kozert, ill vasarlasi lehetoseg nincs!
Az etterem zarasa utan 10 perccel ertunk vissza egy kirandulasbol, gondoltuk veszunk meg egy flaska bort az esti beszelgeteshez, igy bekopogtunk,a szemelyzet, sot a fonok is bent volt, de elutasitolag integettek kifele!
A recepcio ejjel-nappal mukodik, megsem kepes gy kis kereskedelmet lebonyolitani, u ahogy ezt pl. Ausztriaban tapasztaltuk!
A kempingrol majd a kesobbi kben irok,mert a is " kihagyhatatlan"
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Barlang Vendéglő további értékelései
2023.07.05a párjával
![]()
Kedves gyors kiszolgálás, finom ételek. Paraszt gordon bleut ettem, finom volt, pörköltek ízesek.
2020.07.02üzleti partnerrel
![]()
Mindenki ide menjen ebédelni vacsorázni ,kiváló hely !!! Kellemes kiszolgálás finom és nagy adag ételek !!! Csak így tovább! Csoda szép környezet ,jó levegő ! Halottam a mellettünk lévő asztalnál is nagyon dícsérték az ételeket ,szerintem az előző negatív ki írások csak csupán rosszindulat !!!!
2019.04.14gyerekekkel
![]()
A Nomád Baradla Kemping egyik faházában töltöttünk a családdal egy hosszú hétvégét, felfedeztük a környék barlangjait és egyéb látnivalóit. A szállásunkon volt egy kis konyha, ami főzésre nem igazán volt alkalmas, így többnyire a környékbeli vendéglőkben ettünk. A Baradla-barlang bejáratánál, a...
25.192 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel