Az étterem melletti, azzal közös tulajdonban és üzemeltetésben álló Park Vendégház egyik faházában volt a szállásunk, így gyakorlatilag több napon át, több napszakban úgymond testközelünkben volt a vendéglő is. Ennek előnyeit azonban sajnos nem élvezhettük ki, mivel az étterem nyitva tartását úgy alakították ki, hogy szerda 12 órától vasárnap estig tartanak nyitva, míg a hétfő és a kedd szünnap. Így az ottlétünk első 2 napján csak kívülről nézhettük a zárt ajtókat. Szerdán azonban sikerült bejutnunk. A tulajdonos nagyon kedves, szívélyes, szerintem ha megkérjük, még az sem kizárt, hogy kinyitottak volna hamarabb is, de mint elmondta, a zárva tartás 2 napja sem a pihenésről és lazításról szól számukra, hanem ilyenkor szerzik be az alapanyagokat és intézik a hivatalos ügyeket. Mivel még nem volt ebédidő, jégkrémeket vásároltak a gyerekek, ahol nagy örömükre az új Kit-Kat jégkrém is volt, vaníliás és csokoládés ízben is. A vásárlás csak képletesen értendő, mivel a gyerekek ajándékba kapták a jégkrémeket. Az étlapon főleg klasszikus, ismert fogások vannak, barátságos árfekvésben. A benti rész, ahogy az egyik előző értékelő is említette, valóban egy kicsit sötét, egyébként 2 termük van, valamint a terasz, ami elég egyszerű, puritán, de itt a bakancsos, kutyás turistákat is szívesen fogadják. Nagyobb csoportokat előzetes foglalással tudnak fogadni. A tulajdonosnak van egy nagyon aranyos németjuhász kutyája, aki őrzi a portát, de egyébként nagyon játékos, szereti a gyerekeket és imád labdázni.