Olvastam Editmami véleményét. és felkészültem erre is, arra is. Végül is eltelt egy csomó idő azóta, lássuk, milyen a dolog helyben! Az előtér miliője inkább a helyi kocsma, legalábbis az ottülők alapján. Viszont a pultból kisietett egy készséges felszolgáló, és szívélyesen beljebb kalauzolt, ha már enni szeretnék. Ott foglaltam helyet. Más közeg. Nem sokkal jobb, de más. A pincér előadta, hogy menü is van, zöldbableves meg sült hús hagymás burgonyával. Nem kellett sokszor mondania, ráálltam, azt kértem. Meglepően hamar előttem is termett a leves, és nem volt kisadag, ahogy a menükben szokás, hanem egy rendes nagytányér zöldbableves. Kérés nélkül erőspaprika is érkezett. Használni is kellett, mert a leves. . . szóval ez nem egy Michelin-csillagos étterem, ez egy vidéki útmenti, és hát milyen legyen, ilyen szakács van és kész. Annak kell örülni, ami van. És azért ehető volt. A második egy még meglepőbb, két igazán nagy szelet sült hús, nem menü-méret ez sem, és hozzá sok, de szerény ízű hagymás törtburgonya. Tényleg meglepődtem, mert mindezt 1850 forintért adják! Levessel, húsokkal, tokkal és vonóval. A két zéró kólám miatt ment fel a számla 2000 fölé, de ez nem sok, egyáltalán. A sült hús jól meg volt sütve,, bőségesen akadt benne rágnivaló, Szóval, ilyen kis vegyes érzés, inkább több a jó tapasztalat, mint a rossz. Nem egy csúcshely, de ha erre jársz, ehetsz itt is nyugodtan.