Kiváló 2013. augusztusban járt ittÉrtékelt: 2013. október 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha Szegeden, vagy környékén járunk, természetesen Algyőn étkezünk. A halászlé,a korhelyhalászlé, és a tepertő/amit itt ettem először, és csak itt tudják az én szám íze szerint jól készíteni!!!!/ fantasztikus. Igazi csárda hangulat uralkodik, a személyzet közvetlen, a tulajdonos EMBER. Ajánlom minden halfogyasztó figyelmébe, érdemes Algyőre ellátogatni!!!
Midőn a minap ismét Algyő fele vettünk az utunkat, kellemes meglepetésként ért, hogy belistázták a Szent András sörfőzde termékeinek egy részét, még a főzde egyik alkoholmentes, mangós tételét is. Remek választás, annál is inkább, hogy az országos élvonalhoz tartozó főzdék közül ez esik a...
Valamivel délután 2 után tértünk be azzal a szándékkal, hogy nagyon gyorsan megebédeljünk. Ezért választottuk a filézett pontyból készült halászlevet, ami tényleg nagyon gyorsan az asztalunkra került. A hozzá felszolgált kenyér isteni finom volt: friss és ropogós! A halászlé finom volt,...
Nem először jártam itt, már jó 10 éve ismerem a helyet. Akkor is nagyon jó volt, és egy jottányit sem romlott. (Mondjuk az árak már nem ugyan azok, de erről a hely mit sem tehet.) Sehol ilyen jó haltepertőt nem ettem még. Friss volt, meleg volt és elképesztően finom, puha fehér kenyeret...