Szilveszterezni voltunk Algyön és a Levendula hotelben szálltunk meg. Szép ,modern szálloda csak kint van a falu szélen, a fürdőtöl elég messze. Jól felszerelt kényelmes hotel letisztult egyszerü szinekkel. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Az étteremben jól főznek és a reggeli is bőséges.
A hotel elhelyezkedése, szobái felszereltsége, minősége megfelelt a várakozásoknak. A szilveszteri vacsora minősége ellenben nagyon gyenge volt. Este 20:00-ra volt meghírdetve, amiből 20:45 lett. Mivel 5 éves gyermekkel érkeztünk így nagyon rosszul érintett hogy sírva ült az asztalnál, mivel már nagyon éhes volt.
Előre a gyermek menüt nem kérdezték meg, hogy mit szeretnék, ezért kaptuk azt, amit hoztak. Ez annyiból kellemetlen, hogy nem eszik meg mindent. . . A desszertként felszolgált palacsinta hűtőhideg és kiszáradt,kemény volt. A felnőtteknek szánt ételek is hidegen kerültek az asztalra. A pincéreknek fogalmuk sem volt hogy ki melyik menüt rendelte meg. Vaktába lövöldöztek, rossz étel került az asztalokra. . . Másnap reggel a reggelinél a zsemle kőkemény volt, amibe majdnem beletört a fogunk. . . A tányéron is koppant. . . A második napi reggelinél a választék teljes hiánya lépett fel. . . Mondták, hogy szóljunk ha szeretnénk valamit, mert feleslegesen nem vágják fel, nem tálalják ki a svádasztalra az ételeket, nehogy megromoljon. . . Se foró víz a teához, se kávé , se semmi. . . Mindenért szólni külön szólni kellett . . . Úgy gondolom hogy minden jóérzésű ember számára 2 dolog fontos. Egy szép, tiszta, jó minőségű szoba és a kifogástalan minőségű, bő választékkal rendelkező étel. Esetünkben az első tényező teljesült. . . A második nagyon gyenge volt. Korábban egy ismerősünk töltött el egy hétvégét a szállodában és hasonló problémákkal szembesült. Gondolkoztunk hogy lemondjuk a szilvesztert, de mégis úgy döntöttünk hogy teszünk egy próbát. . Nem vagyok benne biztos, hogy helyesen tettük. Nagy a valószínűsége, hogy nem megyünk többet. . .
Nagyon szép az elhelyezkedése a szállodának,messze a város zajától, gyönyörű zöld övezetben. A szobák erkélyéről szép kilátás nyílik a falura, melynek tisztasága, kedvessége magával ragadó. A dolgozóknak csak jót kívánhatunk figyelmességükért, segítőkészségük igazán lenyűgöző, ételeik finomak, ízletesek. Köszönjük, igazán jól éreztük magunkat, visszatérünk.