Olyan fogások is helyet kapnak a választékban az egészben sütött, panírozott vagy grillezett keszeg, fogas, pisztráng, ponty, harcsa és lazac mellett, mint a halerőleves, a Jásdi Rizlingben gőzölt zöldkagyló vagy a zsenge borsós rizottóval kínált roston sült tokhal. Tartanak négyféle egyszerűbb és olcsóbb kimért bort, melyek termelőjét nem tüntetik fel, továbbá hatféle igényesebb tételt, helyi élvonalbeli termelőktől. A nagyipari sörök mellett a székesfehérvári Hübris két sörét is választékba vették. A cidereket az aromatizált multitermékek közül válogatták, egy-két Budaprés tétel elférne mellettük. Minőségi pálinkákat kínálnak. Összességében az itallapot lehetne fejleszteni, hogy felérjen a konyha szintjére. Az ötféle halászlé közül mi a pontyfilével kínáltat választottuk, jó ízű volt, katarzismentes, több halat is el tudtunk volna képzelni benne. Mindazonáltal örülnénk, ha ez lenne a halászlé etalonja a Balaton mellett. Sokkal izgalmasabb volt a harcsamáj-nyalóka, amit ízre-állagra egyaránt megnyerő céklakrémmel, céklahasábokkal és pirított kaláccsal tálaltak. A harcsamájat ledarálták, fűszerezték, formázták, pálcikával látták el, majd pankó morzsás panírban sütötték ki. Látványos, ötletes, ügyesen kivitelezett, a fine dining irányába mutató remek strandétel volt ez, azt sem bántuk, hogy a pirított kalács kihűlve érkezett. Jól sikerült a haltepertő is, amit fekete fokhagymás majonézzel és jobbacska pirítóssal körítettek. Az almás rétest pohárkrémként tálalták, látványos, ízletes, könnyed desszert volt, kellően visszafogott édességgel, az almásságot, s vele együtt a savasságot lehetett volna kicsit fokozni, de így megelégedésünkre szolgált. A kiszolgálás vegyes képet mutat, az ifjú hölgy formálisan udvarias, de kelletlen, cseppet sem barátságos, idősebb kollegája mosolygós, közvetlen. Mindent egybevetve ez nálam egy felfele kerekített 5 pont.