A Harley-Davidson motorok birtoklása, használata egy sajátos élmény, életérzés. Én elhiszem másoknak, bár nekem nincs ilyen. De azt elképzelem, ahogy a térképen átmegy, országokat hagy maga mögött a lovasa és a szabadság szele fütyül a fülébe. . . Alsóörs meg főleg a nagy, világraszóló motorostalálkozóiról ismert, ki ne hallott volna erről a fesztiválról.
. . Na, hát így került ide a Harley-Davidson, pontosabban a Fat Boy szobor az országút mellé, a Strand sétány elejére. Jól látod autóból, megállsz, megnézed. Én is ezt tettem. A "szobrász" egy 700 kilós meg egy 400 kilós tölgyfadarabból faragta ki láncfűrésszel, aztán a településre hagyták. Ne rohanj el mellette (meg egyáltalán mindig minden mellett), hanem nézd meg, ha erre jársz!