Fat Boy szobor Alsóörs

Fat Boy szobor AlsóörsFat Boy szobor Alsóörs
Fat Boy szobor AlsóörsFat Boy szobor Alsóörs
6 fotó

Fat Boy szobor Alsóörs bemutatkozása

Gáborecz István alkotását a strand sétány elején helyezték el 2017. augusztus 19-én.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Laroba Alsóörs - Laroba Élménynapok
Hotel Laroba Alsóörs
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 3 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Fat Boy szobor Alsóörs vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 815 városban járt márFelfedező - 2578 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50976 feltöltött kép
Érdekes 2024. október 23.egyedül járt itt
A Harley-Davidson motorok birtoklása, használata egy sajátos élmény, életérzés. Én elhiszem másoknak, bár nekem nincs ilyen. De azt elképzelem, ahogy a térképen átmegy, országokat hagy maga mögött a lovasa és a szabadság szele fütyül a fülébe. . . Alsóörs meg főleg a nagy, világraszóló motorostalálkozóiról ismert, ki ne hallott volna erről a fesztiválról.
Fat Boy szobor Alsóörs - Külső képFat Boy szobor Alsóörs - EgyébFat Boy szobor Alsóörs - Külső képFat Boy szobor Alsóörs - Külső képFat Boy szobor Alsóörs - EgyébFat Boy szobor Alsóörs - Egyéb
Még több kép (3 db) >>