Kiváló 2015. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ember azt hinné, hogy a tévészakácsok sztárallűrökben szenvednek, talán így is van. Tény, hogy Tóth Endre annak dacára, hogy évekig láthattuk őt a tévében, kedves, közvetlen, mindenféle kivagyiságtól mentes ember maradt. Aki kijön a vendéghez, beszédbe elegyedik, mosolyog, anekdotázik. Majd visszamegy a konyhára és főz. Jól. A helynek átgondolt étlapja van, a fogások zöme magyar ihletésű, de van nemzetközi kitekintése is. Nem véletlen, hogy a Gault Millau kalauz 11 ponttal jutalmazta őket, ami azt jelenti, hogy a legjobb 85 magyar étterem közül ez az egyik. A tálalás esztétikus, az ízek, állagok rendben vannak. A beltér hangulatos, barátságos, az árak megfizethetőek.
Alsópáhokon töltöttük a Húsvéti ünnepeket, úgy érkeztünk első nap, hogy még nem lehetett elfoglalni a szállást, így itt álltunk meg ebédelni, előzetesen kinéztem az éttermet. Alsópáhok falutábla után, a Hévíz felé vezető út körforgalom előtt található. Az út melletti nagy parkolóból egy...
Kicsit kerültem, nem tudtam, hogy tulajdonképpen Hévíz és Alsópáhok határán van, szóval, kanyarogtam Felsőpáhok után egy nagy kört, mire visszataláltam ide. De tulajdonképpen megérte. Az értékelésekben az az igazán megosztó, hogy két részből áll, egy a gyorsturistáknak, kissé igénytelenebbeknek...
Hévízen üdültük és hallotunk az ÉN ANYOSOM Étteremről.Gondoltuk meg kostoljuk a főztjüket.Mi erdeigomba pörköltet ettünk nokedlivel.Ízre nagyon finom volt az adag meg rendkívül sok volt.A kiszolgálok udvariassak voltak,maga az étterem is nagyon szép.Ugy gondolom ha arra járunk biztos vendégjük...