Hangulatos, stílusos panzió két gyógyfürdő közelében, Hévíztől 1 kilométer, a Kehida Termál- és Élményfürdőtől pedig 8 kilométer távolságban, 7 kilométerre a Balatontól, 30 kilométerre Zalakarostól és 35 kilométerre a zalaegerszegi AquaCitytől. Igazi, jó magyaros konyha, finom borok.
Ezt az éttermet mindenkinek ki kell próbálnia. Mi 10 éve járunk ide, a fantasztikus, szuper, isteni jelzők is kevesek ide, az itteni ízvilág véleményem szerint páratlan, az étterem vezetői kiváló és barátságos, nagyon szimpatikus emberek, a választék hatalmas, az adagok nagyok. Mindenképpen el kell jöjjenek ide!
8394Alsópáhok, Balassi út 2.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI vegetáriánus ételválaszték csoportokat szívesen fogad élő zene étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség zártkörű rendezvény lehetősége