2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 24.Nem ajánlom a helyet másoknak!
hanem ez az étterem egy lapos város külterületén állna, azt hiszem, alig lenne látogatója. Évekkel ezelőtt én is környék őszi varázsa miatt, szinte kényszert éreztem, hogy betérjek a nagyon ideillő, nagyon hangulatos kis fogadóba, ami kívül – belül fokozza ezt az érzést.
Ami a külsőségeket illeti, azóta már ráférne egy kis felújítás, a mellékhelyiségre sokkal nagyobb figyelmet kéne fordítani. A parkolás is nehézkes, főleg bokáig sárban, mert a hely szinte mindig tele. A felszolgálással nem lenne semmi baj, itt elmegy ez a stílus, kedves is, ha a nem csak egyetlen megfáradt pincér szolgálná ki az egész éttermet.
Az ételek minősége, és a választék sokat romlott az évek folyamán. Az eddig megbízható bablevesek sem a régi ízekkel és belevalókkal rendelkeznek. Spórolás és szinte elhanyagolás érződik az ételek minőségén.
Bizony kár ezért a kiváló adottságú, kedves helyért, ahova még talán jó ideig be fognak térni azok, akik a régi ízeket és hangulatot keresik, vagy elcsábítja őket is a Cserhát és a kis étterem harmóniája. Sajnos, csalódni fognak, ők is, akárcsak mi.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Bableves Csárda további értékelései
2024.08.16barátokkal
![]()
Akár a kiszolgálás akár az étel minősége minősíthetetlen volt. Senkinek nem ajánlom a helyet.
2024.07.09családjával
![]()
Aki az egyszerűséget bírja a mai világban, az imádni fogja ezt a helyet! A felszolgáló úr, nagyon kedves,mosolygós,barátságos, segítőkész volt. Az ételre nem kellett sokat várni, vadhúsos babgulyás nagyon finom volt, rántott sajt,rántott gomba bőséges és friss. Szívből ajánlom Mindenkinek!
2024.05.15családjával
![]()
Családdal tértünk be vacsorázni. A kiszolgálás borzalmas volt. A minket kiszolgáló pincér arrogáns volt, durván válaszolt a feltett kérdésre. Kértük, hogy más szolgáljon ki minket. Így egy másik felszolgáló jött az asztalunkhoz, Ő nagyon kedves volt és sűrű elnézést kért kollégája viselkedése...
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
38.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval