Egy hétvégét töltöttünk el a családommal az Arlói tónál. Egy kőházat és két faházat béreltünk ki . A horgászok szerintem nagyon sokáig fogják emlegetni ezt a zajos kis társaságot . Este el foglaltuk a strandot és volt itt vízbe ugrálás, pancsolás ,torna mutatványok. Nagyon jó érzetük magunkat .
Régóta terveztem és végre egy biciklis körútban megszálltunk itt a feleségemmel. A suvadással létrejött tó nagyon szép, megkapó, mondhatni egyedi környezetben található. A köréje épített nyaralók viszont kevésbé kellemes összhangot mutatnak. Igazából sátrazni akartunk.
Ehhez tudni kell, hogy két felnőttnek, egy sátorral egy éjszaka mindössze 100 Ft-tal kerül többe, mintha csak a tóra jöttünk volna fürödni. Ugyanis itt ezt is lehet. A víz zöldes , barnás és szinte meleg volt a felső 50 cm, de összességében élvezetes. Van étterem is ahol elfogadható áron egyszerűbb ételeket szolgálnak fel cca. 1000 Ft-os áron. A sátrazás azért maradt el, mert éppen kifogtuk egy óriási vízparti buli előestjét,így aztán ment a tuc-tuc ezerrel. Megkaptunk egy kőházat, csak, hogy mentsék, ami menthető számunkra. Egyszerű berendezésű ház kis konyhával, zuhanyzó/Wc-vel. Aki természetes vizeket szereti fürdés vagy horgászás szempontjából és nyugis,- bár éppen mi kifogtuk -,de szép és olcsó helyet, próbálja ki Arlót!