Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesés környezet

Nálunk, vidéken ÁsványráróNálunk, vidéken Ásványráró a térképen

2024. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
mint ahogy a honlapjukon közölt képeken is látható. Valóban sokat tettek a tulajdonosok, hogy egy varázslatos helyen lévő parasztházból ilyen bájos, romantikus lakhelyet varázsoljanak. Tisztaság, rend és kényelmes, pihenésre hívó helyek, ízléses részletek.
A két hálószobán kívül, a közös helységben (vagy nappaliban) is van még két fekvőhely. Konyha étkező-lehetőséggel, fürdőszoba (zuhanyozóval és WC-vel), valamint egy kellemes tornác tartozik a szálláshelyhez. A kert is tágas, szépen füvesített.
TV nincs, és a kertben sem ajánlatos nyáron tartózkozdni, főként napnyugta után a nagyon nagyon sok szúnyog miatt. A szobákat védi egy ragasztott szúnyogháló az ablakon, de sajnos invázió idején ez elég kevés.
Sajnos, volt néhány hiányosság, remélhetőleg a tulajdonosok hamarosan pótolják. Például egy szekrény. Vagy rakodóhely, vagy bármi ilyesmi, ha nem a földön akarom tartani a holmimat. Egyetlen ilyen alkalmatosság volt (elvben 6 fős szálláshelyen), a társalgóban egy alacsony polcos szekrényke. Fogas is hiánycikk volt. Kabátnak, zakónak, felakasztható holmiknak nem mutatkozott alkalmas megoldás. A fürdőszobai volt az egyetlen, ha a szárítani való törülközőket kiűzöm onnan.
Éjjeliszekrényhez egyáltalán nem ragaszkodom az ágy mellé, hiszen dizájnos szállodák is helyettesítik ezt valamilyen más megoldással. Viszont az ágy melletti lámpa nagyon is hiányzott, ne kelljen sötétben botorkálni, vagy átnyúlni a másik ágy melletti ingatag lábon álló állólámpához.
Zavarba ejtő volt a kevés mindössze egyetlen - u.n. dugaszoló aljzat a konyhában. Innen lehetett működtetni az összes elektromos kisgépet (kávéfőző,vízforraló, mikro).
És még megjegyezném, hogy ha ennyire sok a szúnyog hiszen Szigetközről van szó! akkor érdemes beruházni a füstölőnél komolyabb szúnyogriasztó eszközre, és stabilabb szúnyoghálókra, ajtóra, ablakokra.
Ajánlom a szállást, de fel kell készülni az apró kellemetlenségekre, hacsak a tulajdonos meg nem oldja addig.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (19)
Nálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - BelsőNálunk, vidéken Ásványráró - BelsőNálunk, vidéken Ásványráró - BelsőNálunk, vidéken Ásványráró - BelsőNálunk, vidéken Ásványráró - FürdőszobaNálunk, vidéken Ásványráró - FürdőszobaNálunk, vidéken Ásványráró - BelsőNálunk, vidéken Ásványráró - Medence/kertNálunk, vidéken Ásványráró - KörnyékNálunk, vidéken Ásványráró - KörnyékNálunk, vidéken Ásványráró - KörnyékNálunk, vidéken Ásványráró - Külső képNálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - SzobákNálunk, vidéken Ásványráró - Szobák
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Duna-Beach Apartman Kimle - Duna parti pihenés a Szigetközben
Duna-Beach Apartman Kimle
50.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Hotel Kálvária Győr - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Kálvária Győr
25.500 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Révész Hotel, Győr - Napi ár reggelivel
Révész Hotel, Győr
27.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel