Igényes, trendi halbisztró Aszófőn. Leültünk a beltérben, de megtudtuk a pincérünktól, hogy kell egy óra, míg a konyha előkészül a következő menetre, így aztán elmentünk az októberi hűvösben fürdeni egyet a sajkodi strandra. 16 fokos volt a víz, ami nem annyira rossz. Miután visszatértünk egy óra múlva, ismét elnyúlt a várakozás.
Eleinte élveztük, hogy a konyhából kihallatszott a zaj, tételesen a szakácsok ételközpontú egymás közti kommunikációja, de amikor az ember ötödször hallja, hogy két haltepertő, egy halászlé, két hekk, akkor az kezd egy idő után zavaróvá válni. A beltér hangulatos, modern bisztrós. Gondolkodtam, hogy igyak-e egy korsó sört, de 1000 forintot elkérni egy Pilsner Urquell-re túlzásnak tartottam. Ettünk egy fish and chipszet (4000), egy haltepertőt (1900) és egy citromtortát (1400). Mint látható az ár/érték arány a megfizethetőség határán billeg, még éppen, hogy belefér az átlagosba, de hajlik a gyenge fele. A fővárosban trendi belvárosi helyek kedvezőbb árakon kínálják ételeiket. Nem arról beszélek, hogy hétköznap délben csúcshelyeken lehet 3000 forint körül 3 fogásos menüt enni, hanem vacsoraidőben is 4000 forintért már ételkölteményeket adnak. Itt a konyha 4,5 pontra teljesített, amit felfele kerekítettem. Szervízdíj kötelező, automatikusan hozzáadják a számlához, 10%. Legjobb indulattal sem tudok a Szálkának 4 pontnál többet adni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.