Minden jó

Bábolnai Strand és Termálfürdő BábolnaBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna a térképen

Kihagyhatatlan 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 23.
Tiszta, rendezett kívülről. Belépve a recepciós hölgy kedvesen fogadott minket, minden tudnivalót elmondott, mivel mondtuk, hogy először járunk itt. Ami feltűnik a tisztaság mindenhol. Elegendő pihenő ágy kívül és belül is. Két gyógy és egy termál medence van, félig fedett, körben szélfogók. Ami nagyon tetszett nem csak a strand pihenő székek vannak, amiről valljuk meg kor előre haladtával egyre nehezebb felállni, hanem egy pár másmilyen ülők, és magasabb ágyak.
A szaunavilág mesés, a pihenője hangulatos.
Az étterem bő kínálattal, minden ételt frissen készítettek. Finom volt, és nagyon bőséges.
A strand majd júniusban nyit.
Fényképek (6)
Bábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - EgyébBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - EgyébBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - EgyébBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - EgyébBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - EgyébBábolnai Strand és Termálfürdő Bábolna - Egyéb
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel