Az étlapon magyar és nemzetközi ételek sorjáznak, helyenként ötletes, egyedi felfogásban. 2023 kora nyarán borozgatáshoz kézműves sajtokat, felvágottakat, valamint oldalast kínálnak zsírjában sütve. Kérhetünk továbbá többek között zöldalmás zellerkrémlevest fűszeres jércepiskótával, zöldséges hallevest fokhagymás pirítóssal, roston sült fogasfilét tormás zöldborsóval, édes burgonyapürével és friss salátával, ropogós kacsacombot káposztás cvekedlivel és meggyes cékla jus-vel, vörösboros marhapörköltet baconos, sajtos galuskával, Gundel palacsintát és bazsalikomos eperhabot. Kedvező árú menü keretében 2022 júliusában kértünk karfiollevest és oldalast. A leves jó ízű, házias, az oldalas kissé túlpirult, egyébként omlós volt, jó ízű, jól sikerült burgonyaköretet és nem meggyőző lecsót adtak hozzá. Az a la carte étlapról rendelt, tökfőzelékkel kínált rántott fogas hosszúkás, dizájnos vágódeszkán érkezik, bundája ropogós, húsa szaftos, a kicsiny tálkában meghúzódó főzelék üde, élvezetes. A túrógombóc jó tartású, jó ízű, könnyed, élvezetes, áfonyaszemekkel díszített mártást adnak hozzá. A konyha 4,5 pont. Felfele kerekítettem szokás szerint. A kiszolgálás remek. Pincérünk kedves, közvetlen, udvarias és kommunikatív. Huszonöt minőségi, zömmel környékbeli bort kínálnak, ezeket a prémium pezsgők kivételével decire is kimérik. Öt sörből kettő nagyipari, három viszont a tapolcai Stari főzdétől való. A töményitalok között a Fenegyerek pálinkák és a délafrikai ginek jelentik a fő izgalmat.