Jó 2012. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem általában jó élményt nyújtottak a borászok által nyitott vendéglők. Komoly borászatokról komoly vendéglőiről beszélek, a villányi Ősi pince mirelit Cordon Bleuje nem hatott meg 2005 táján, bár örvendtünk, hogy a kései órában van még hol enni. A Szent Orbán Vendéglő Szeremley Huba vendéglője, az étlap szerint a mangalica, a racka és a szürkemarha saját kondából/nyájból/gulyából való. Az ízek rendben vannak, bár nem annyira, mint a hajdanán, amikor Takács Lajos volt a séf. Illetve gondolom, hogy ő lehetett, az életrajzából. 2000 májusában nem tudtam még, hogy Takács Lajost még ikonként fogom tisztelni s gasztronómiai referenciapont lesz számomra. Tény, hogy azóta sem ettünk olyan jót ezen a helyen, pedig jó párszor megfordulunk itt. No de senki kedvét nem akarom elvenni, most sincs itt mellélövés, megbízható, korrekt, átlag feletti a konyha, de a katarzis többnyire elmaradt. No de jóllakni egy csodálatos helyen az sem kutya.
Egy vihar miatt nem értük el az éttermet és emiatt késtünk a lefoglalt időponthoz képest 1 órát. A kiszolgáló személy érkezésünkkor nem mutatott semmi hajlandóságot a probléma megoldására, gyakorlatilag kidobott minket. Az asztalt 1 hónapja foglaltuk! Többet nem jövünk ilyen helyre és másoknak...
Többször látogattam már ide, nem csak a panoráma, hanem a kiváló hangulat miatt is. A borok kellemesek, minden fajtánál külön ismertetőt kaptunk, a kiszolgálás osztályon felüli, ám az ételek kicsit alul készítettek. Biztosan sokat számít az alapanyag, de a marhát elég rágósnak éreztük. Az...
Többet vártam egy borász által létrehozott helytől. Az ételek átlagosnak mondhatók, az általunk elfogyasztott 4 fogásból 1 volt ízletes. Az egyiknek a felét meghagytuk. A levesek hígak, ízetlenek voltak, ami azért furcsa, mert az anyag bennük volt. Talán csak jobban kellett volna fűszerezni. (?)...