A hotel Tilia éttermében előre rendeltünk vacsorát, mert sokan mentünk. Érkezéskor kedvesen fogadtak, a teraszon terített asztal várt minket. Sok jót hallottunk a konyháról, amit be is bizonyított a szakács. A hideg előétel kacsamájas hab gyümölcsszósszal és friss ropogós kenyérkével megalapozta az estét.
A spárgaleves fürj tükörtojás betéttel szintén kifogástalan volt. Az egyik választható főétel a vaddisznó szűz rizottóval, a másik fogas túróscsusza tortán tálalva volt. Ennél krémesebb rizottót még sosem volt alkalmam kóstolni. A desszert pedig vargabéles XXI. század. Az ételekhez illő borokat a környék pincészeteiből (Sabar, Villa Tolnay) válogatták, így méltóak az ételsorhoz. Néhány apróságtól eltekintve elégedettek voltunk. Bár van még javítani való, a Tilia jó útra lépett és remélhetőleg a kezdeti nehézségeket gyorsan orvosolják és amikor majd visszatérünk, már minden tökéletes lesz! Sok sikert a munkához!