Barátokkal asztalt foglaltunk ezen a nívósnak hitt helyen ,hisz 2 éve a borteraszán irigykedve néztük a vendégeket. . . . nekünk akkor nem jutott hely. 16 órára volt az asztalunk,mire helyet foglaltunk az élő cigányzene pont akkor szünt meg, összepakoltak és elmentek. hiába próbáltuk marasztalni őket lejárt a munkaidejük.
Az étlapot kikérve kissé ledöbbentünk, hisz alig tudtunk választani abból a néhány ételből ami összeállítottak. Bár ne tettük volna. Az Aranyló tyúkhúslevesnek nevezett valami inkább hasonlított egy delikátleveshez. . . . . . a Tárkonyos vadragut meg ne is említsem. . . . . Életetünkben ilyen rosszat nem ettünk! Eleve egy kis csészében hozták ki,nem hiszem, hogy 2 dl-nél több volt. . . . . . Mint a mosogatólé. . . . . látszott , hogy össze volt dobva , ami volt a konyhán! ! ! ! ! Én Borkorcsolyát választottam főfogásként,ami nem volt rossz, de nem volt egy teljes adag az biztos. A baráti társaságból a cigánypecsenyére panaszkodtak még a legjobban. Az árakról ne is beszéljünk. Szóvá tettük a pincérnek elégedetlenségünket és ki akartuk hívni az üzletvezetőt, de pont akkor ment el. . . . . és szerinte a levessel nem volt semmi gond! ! ! ! Engesztelésül próbáltak pálinkával kedveskedni, de az is felejtős volt! A borteraszon hagytunk névvel , címmel telefonszámmal egy két oldalas levelet, de azóta sem hívtak és reagáltak erre. . . . . . . Gondolom olvasás nélkül a szemetesbe landolt. Tiszelt Vendéglátós! Ne spóroljon a munkabéren a konyhán, mert ez lesz a vége. ! ! ! Egy ilyen gyönyörű helyen fekvő étterem turisztikai látványosság,hogy endedheti meg magának, hogy ilyen ételeket adjon ki a kezei közül? ? ? ? A borterasz ami az étteremhez tartozik kitünő, a kiszolgáló személyzet figyelemre méltó volt! ! ! ! ! ! ! ! Nem úgy az étteremben! ! ! Flegma , lekezelő nem vendégközpontú! Ezért nem volt érdemes 2 évet várni! ! ! ! ! !
Nagyon sokszor jártunk már itt főszezonban, most rövidített étlappal (és mintha új vezetőséggel) találkoztunk. Az étlapról rendelt ételek a semmi extra, a párom tócsniágyon sült húst evett, én joghurtban pácolt csirkemellet salátával, ez utóbbi nem hagyott maradandó élményt, utána kárpótolt az aranygaluskájuk, gondolom szezonra nagyobb választékkal jobbat tudok találni.
Imádtuk a környéket és ez a hely szimpatikus volt mindennek a tetején panoráma nyugis balcsira nézzett kisfaludy tálat kértünk és forrásvizet itt még nem alkoholizáltunk mivel lent remek pincék vannak végig ide csak a látványértés a felséges ételekért jöttünk jól laktunk bőséges tál volt de elfogyott lassacskán.
Nem először jártunk ebben az étteremben. A panoráma lenyűgöző az étterem teraszáról. Érdemes gyalog érkezni, jó kis túra, jól megéhezünk. Az étterem hangulatos, a felszolgált ételek ízletesek ( szomorúan vettem tudomásul, hogy a balatoni harcsa hájas). A kiszolgálás gyors, a pincérek készségesek, a zene kicsit hangos.
A szódagép gyatra, visszaküldtük a hosszúlépést,az újabb adag sem pezsgett. Összességében elégedetten álltunk fel az asztaltól, nemcsak a jó ételek, hanem a gyönyörű panoráma miatt is.