Elhelyezkedés: Badacsonytomaj központjában, de teljesen csendes zsákutcában. Minden közelben: bolt, étterem, túraútvonal. Ház: a földszint volt a miénk (tulaj nem lakik ott). Hangulatos terasz rózsalugassal, kis előkert gyümölcsfákkal. Bent kellemes hőmérséklet. Szobák: tágasak, szükséges és minimális felszereléssel.
Stílus 80-as évek. Ágyak alkalmasak pihenésre. Konyha: kielégítő a konyhaművészethez. Fürdő: zuhanyzó, WC egy légtér, kicsit visszajön a csatornaszag. Tanács (bármikor): megkérdezni mire ügyelj a sütő használatakor; ellenőrizni, hogy tényleg van-e meleg víz;a TV bekapcsolást megtudakolni, tulajjal beüzemeltetni. Étkezés: mi főztünk , de voltunk pizzériában is. A Lacus Pelso nevű helyen (cca. 250m)990-1490 között megy a pizza. A Muskátli Étterem 100 m, ahol 1800 HUF-tól mennek a főételek. A Betérő a Vén Kocsishoz (300m) 850 HUF-ért napi menüt adnak. Fürdés: az egykori badacsonyörsi kemping területén (2km)ingyenes (öltöző, WC, zuhany, kis játszótér, lépcső a vízhez, árnyas, nagy füves tér van) badacsonyi strandon(2km)2 felnőtt+2 gyerek napi jegye 1500 HUF. Átlagos balatoni strand, de nem rossz. Program: eső után is meg lehet mászni a Badacsonyt (a házhoz 50m-re megy a sárga jelzés hozzá)alsós iskolás korúak is bátran vállalkozhatnak. Az Egry József múzeum belépőjét kicsit sokallom (900 HUF/felnőtt), de ha aznap strandbelépőt is váltottál van kedvezmény. Mi bringával voltunk, ami mindig nagy élmény. A háznál fedett részen tarthattuk. A tulaj kedvezményt adott a gyerekek miatt és úgy gondolom 5 főre, főszezonban napi 11. 000 Ft elfogadható. Nekünk bejött.