Az étlap bevezető soraiból megtudhatjuk, hogy a természetes, tiszta ízeket nemcsak a borászatban, hanem a konyhában is igyekeznek megőrizni. A pisztráng Tapolcáról érkezik, a szürkemarhát barátjuk, Baracskay Péter szállítja. Az aktuális étlap nem érhető el a világhálón. 2022 júliusának végén jártunk náluk, akkor borkorcsolyaként Búzalelke kenyeret kínáltak minőségi olívaolajjal és tökmagolajjal, olajbogyóválogatást az ország legjobb olívaolajszaküzletéből, a pomázi Igaziolívából, sajt- és sonkatálat helyi manufaktúrák kínálatából. Az öt főétel közül hadd említsem a kuszkusszal, aszalt paradicsommal, kápia-paprikával körített füstölt pisztrángot. Sike Balázs tizenhat borán kívül, melyeket egy kivételével poharaznak, kínálnak szódát, mustfröccsöt, borkoktélokat, kávét, teát és forró csokoládét. Ottjártunk idején, nem sokkal nyitás után a konyha még nem dübörgött szokásos formájában, így csak néhány hideg ételt kóstoltunk. A gazpacho ízletes volt, csavarmentes. A kacsarillette-et dizájnos befőttesüvegben kínálták, ami kívánság szerint el is vihető. Szépen tálalták, házinak tűnő fekete szezámmagos brióssal, friss retekkel, koktélparadicsommal, savanyított karfiollal, gyöngyhagymával, erőspaprikával és kapribogyóval. A napi desszertként adott gyümölcsös morzsás pohárkrém ízletesnek bizonyult. A kiszolgálás nemcsak udvarias, de megkülönböztetetten kedves és szívélyes is.