Hétköznap délben kedvező árú kétfogásos menüt kínálnak, a leves mellé négyféle főételt lehet választani. Kínálnak rántott fledermaust azaz denevérhúst is, ami a sertés hátsó combjának különlegesen puha, szaftos része. Félszáz értő kézzel összeválogatott bort tartanak, melyek felét kimérve is adják. A borlapon külön szedték a natúrborok élvonalába tartozó nedűket, olyan különlegességeket is választékban tartanak, mint a Posta borház amforás olaszrizlingje és pet-natja, Sziegl Balázs öt különböző bora a Jónástól a Bábelig vagy Dobosyék bio-Juhfarkja és Kéknyelűje. (Cseppnyi hiányérzete azért van az embernek, elférne néhány felvidéki, délvidéki és/vagy erdélyi tétel is a natúr-választékban. )
Tartanak kézműves söröket, s a tömények között is találunk izgalmas tételeket, köztük a Nobilis, s a Brill főzde pálinkáit, nem szólva a hagyományos kisüsti eljárással készült bajai pálinkákról. Harmadik látogatásunk alkalmával, tavaly késő ősszel krumplipürével körített kaprimártásos süllőt ettünk, ami megelégedésünkre szolgált, a hal friss volt, ízletes, szaftos, a püré meggyőző, a mártás kellemesen savas. Másik fogásunk egy selymes, természetes ízű gyümölcsmártással felszolgált sült túrótorta volt, ami egyben napzárást is jelentett számunkra, legalábbis kulináris szempontból, mert azért várt még ránk 200 kilométer. A kiszolgálás ezúttal is kifogástalan volt. Nemcsak az üzletvezető, hanem a velünk foglalkozó felszolgáló is lelkes, felkészült, szívélyes, udvarias, kommunikatív.