A város egyik elegáns utcájában, igazi kiülős kávézó, amiből sokfelé sokféle található, de olyan, hogy több tucat szálas teából lehessen válogatni, még Budapesten is kevés. Ráadásul, máshol a filteres kommersz teát is drágábban mérik.
A kedves szimpatikus felszolgálók, a nem túlfényezett, mégis kellemes környezet, a kínált választék, süteményből és fagylaltból is, garancia volt arra, hogy bajai tartózkodásunk során ne keressünk más helyet a délutáni sziesztánkhoz. Ez a kávézó is alkotó része a Bajáról kialakult rendkívül pozitív véleményünknek. A fotón az utca és jobbra a kávézó kiülős része látható esti megvilágításban
A Galéria cukrászda Baja szívében helyezkedik el és szépen beleilleszkedik a magyar cukrászati fősodorba. Sokféle, zömmel közismert süteményt és bizalomgerjesztő fagylaltokat kínálnak. Az árak barátságosak, a kiszolgálás nemkülönben, a beltér is kellemes, szerethető.
Sacher tortát rendeltünk és grillázs-szívecskét, ezek hozták a hozzájuk fűzött reményeinket, de nem teljesítették túl őket. Azt kaptuk, amit vártunk, élvezhető, kissé súlyos, kissé túlédesített main stream süteményeket. Ha nyit Baján újhullámos cukrászda, remélem hírét veszem. Biztos meg fogjuk látogatni, Arad és Szekszárd között Baja épp útbaesik, amúgy is meg szoktunk állni itt egy halászlére.