Átlagos 2017. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2017.szeptember 8-án jártunk társasággal a csárdában, ami egyáltalán nem volt csárda jellegű, inkább egy átlagos kifőzde hangulatát idézte.Viszont a hal ételek finomak voltak, a pincér udvarias volt. Volt viszont egy eléggé furcsa helybeli szokás, ami nem vendég barát, ugyanis az étkezést befejezve a fizetés úgy történt, hogy mindenkinek oda kellett mennie a pulthoz, és bediktálnia a fogyasztást, majd végül fizethetett. Komoly sor alakult ki, ott álltunk vártuk, hogy mikor fizethetünk. Azért is alakult ki bennem, hogy ez egy kifőzde és nem egy csárda. Nevet kellene változtatniuk.
Pécsre menet - a férjem kérésére - csak a " híres halászlé " miatt tettünk egy kis kitérőt. Hát nem kellett volna. Amit kapott az szerinte az csak nevében volt halászlé. Az is feltűnő volt volt, hogy - az egyébként udvarias pincér - a fizetéskor meg sem kérdezte " hogy ízlett a halászlé "....
Nagyon kellemes kicsit régimódi kiállítású hely. Tiszta rendezett, a kiszolgálás elég gyors figyelmes. Az ételek finomak, nem csúcs, de jók. Saját parkolója van, evés előtt vagy után lehet egy szép sétát tenni a pár méterre lévő Duna parton. Érdemes helyet foglalni, mert főleg frekventált...
A csárda a Sugovica partján van igy nagyon hangulatos a kilátás is A kiszolgálás remek volt Kedves pincér aki viccelődött is Gysnak kellett lennünk nem volt sok időnk Megbeszéltük velük es tényleg gyorsak és finomak voltak