Jó 2012. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Sobri egy szerethető, megkopott halászcsárda csárda. Eddig három ízben jártunk itt, egy alkalommal volt az egyik ritkábban rendelt hal mélyhűtőízű, egyébként harcsát, pontyot, belsőséget mindig frisset kaptunk, a halászlét az egykori, sajnos már eltávozott sokszoros halászléfőzőbajnok receptje alapján készítik, aki egyben névadója is a csárdának. Ez meg is érződik. Külön értékeltük, hogy a harcsa nem volt pangasius mint annyi helyen, sőt, nem is afrikai volt, hanem szürkeharcsa, ami bizony kétszer annyiba kerül, mint az afrikai. Ha tehetjük, megyünk még, a bajai halászcsárdák közül szerintünk ez a legjobb. Vetélytársa a negyedosztályú Potyka csárda a Duna parton, ha még működik. Ott is minden friss volt, amit nagyon értékeltünk.
2024.01.18.-án voltunk ott, négy fős társasággal. Az étel megrendelésekor már a pincér rendre utasított, hogy ne az ételt kérjem először, hanem az italt ! A megrendelt étel jó volt, de a fizetésnél nagyon meglepődtünk. Ketten-ketten szerettük volna kifizetni a számlát, de a pincér közölte,...
Feleségemmel vadaszuk a legjobb éttermeket,csárdákat. Többször adunk eséjt egy közepessen jó étteremnek is,persze ahol a kaja és a kiszolgállás értékelhetettlen annak nem. Vannak kedvelt helyeink,de azt kell mondjam hogy a Bajai Sobri csárda a mi kedvencünk Miért is? - a legjobb és frisebb...
Családdal ismét felkerestük e nagy múltú helyet. Nem csalódtunk, tökéletes választás aki Baján jár. Forró, nagy adag finom halászlé. Több ételt is ettünk. Kifogástalan ízek, tálalás, kiszolgálás. Minden eltöltött perc egy élmény, gasztronómiai utazás. Gyors udvarias kiszolgálás, finom ételek....