Jó 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki Baján jár és nem eszik halászlét az vagy a halat nem szereti, vagy önmagát. A párom kacsát evett! A csárda neve kissé bizarr, mert anno egy bakonyi betyár ritkábban vetődött el ebbe a délalföldi térségbe.Nyilván van azért a névre magyarázat. Mindenesetre a halászlé, külcsín és belbecs tekintetében is reprezentánsa volt Baja halfőző művészetének. Ez a bajai halászlé egy háromfogásos lakomát foglat magában. Természetesen a kacsa is kitűnő volt. Külön kiemelendő, hogy az étterem tartott Kadarka bort ami úgy a halászléhez, mint a kacsához jól illeszkedett, ráadásul termesztése a térségben évszázados tradícióval rendelkezik. A bor és az étkek hőmérséklete előírásos volt. Az étterem jó hangulatú lenne, ha nem az elő- előszezoni vendégszűke időszakában látogattuk volna meg. Az árak nem alacsonyak, itt egy halászlé az átlag majd kétszeresébe kerül, de az átlag négyszeresét éri. Még egy javaslat azoknak a keveseknek akik nem tudják: a bajai halászlét csak tésztával szabad fogyasztani.
2024.01.18.-án voltunk ott, négy fős társasággal. Az étel megrendelésekor már a pincér rendre utasított, hogy ne az ételt kérjem először, hanem az italt ! A megrendelt étel jó volt, de a fizetésnél nagyon meglepődtünk. Ketten-ketten szerettük volna kifizetni a számlát, de a pincér közölte,...
Feleségemmel vadaszuk a legjobb éttermeket,csárdákat. Többször adunk eséjt egy közepessen jó étteremnek is,persze ahol a kaja és a kiszolgállás értékelhetettlen annak nem. Vannak kedvelt helyeink,de azt kell mondjam hogy a Bajai Sobri csárda a mi kedvencünk Miért is? - a legjobb és frisebb...
Családdal ismét felkerestük e nagy múltú helyet. Nem csalódtunk, tökéletes választás aki Baján jár. Forró, nagy adag finom halászlé. Több ételt is ettünk. Kifogástalan ízek, tálalás, kiszolgálás. Minden eltöltött perc egy élmény, gasztronómiai utazás. Gyors udvarias kiszolgálás, finom ételek....