Gyenge 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újra megkóstoltam a halászlevet. Hiába híres hely, most már tudom miért nem a kedvencem: a halhús előkészítését nem ismerik. Fél napot sóban, paprikában és hagymában állni hagyni, ezt mindenki tudja, de itt erre sem adnak. Továbbra is olyan mellékíze van a lének, mintha odaégették volna. A kenyér ehetetlen. A harcsafilé szezámmagos bundában viszont finom volt. Sajnos az árak elszabadultak, de ha jó a kaja, akkor kit érdekel, nem?
2024.01.18.-án voltunk ott, négy fős társasággal. Az étel megrendelésekor már a pincér rendre utasított, hogy ne az ételt kérjem először, hanem az italt ! A megrendelt étel jó volt, de a fizetésnél nagyon meglepődtünk. Ketten-ketten szerettük volna kifizetni a számlát, de a pincér közölte,...
Feleségemmel vadaszuk a legjobb éttermeket,csárdákat. Többször adunk eséjt egy közepessen jó étteremnek is,persze ahol a kaja és a kiszolgállás értékelhetettlen annak nem. Vannak kedvelt helyeink,de azt kell mondjam hogy a Bajai Sobri csárda a mi kedvencünk Miért is? - a legjobb és frisebb...
Családdal ismét felkerestük e nagy múltú helyet. Nem csalódtunk, tökéletes választás aki Baján jár. Forró, nagy adag finom halászlé. Több ételt is ettünk. Kifogástalan ízek, tálalás, kiszolgálás. Minden eltöltött perc egy élmény, gasztronómiai utazás. Gyors udvarias kiszolgálás, finom ételek....