Látogasson el az Őrségbe, és térjen be hozzánk, ahol megkóstolhatja az igazi tájjellegű őrségi ízeket! Éttermünk és panziónk, amely 30 fő részére nyújt szállást, a nemzeti park területén található. Panziónk nagyon jó kiindulási pont a szomszédos Szlovénia felfedezésére.
Hangulatos vendégfogadó és vendéglő. A hónap elei ítéletidő miatt átfoglaltuk az időpontot. Török Károlyné, Erzsi nagyon kedvesen fogadott és segített a környék nevezetességeit megismerni. Nagyon jó a szakács. Minden friss és ízletes volt a vargányás hajdinakásás levestől a vasi rántott húsig dödöllével.
Az ággyal volt problémánk. Recsegett, minden átforulásnál felébredt a párom. GPS-en nehezen találtuk meg a helyet, mert Bajánsenye "elfogy", és tovább kell menni és Dávidházától 2 km-re van a Határcsárda. A hely kitünő kiindulópontja az Őrség felfedezéséhez: Magyarszombatfa, Velemér, Szentgyörgyvölgy, Magyarföld, Őriszentpéter és Szalafő-Pityerszeg és javasolt célállomások.
2 hónapja rendeltem a szállást mégse tudott rólunk. wc ülőke leszakadva,dohos szagú szoba,TV távirányító kibelezve ócska ragtapasz tartja össze. vacsora! Más ételt hozott mint amit rendeltem Italt meg sem kérdezte, A pincérnő csúnyán végig köhögi a felszolgálást. Unott és kedvetlen. Vágytam ide de megbántam
Nagy reményekkel mentünk a Párommal. Három órai utazás után a tulajdonos fia közölte hogy csak másfél óra múlva tudtuk elfoglalni a szobát mert nincs kitakarítva. Ezen felháborodva a házigazda elintézte hogy húsz perc alatt elfoglalhattuk a szobának nevezett kis lyukat pici tetőablakkal.
Nyár lévén elviselhetetlen meleg volt a takarítónő adott egy láb nélküli ventilátort ami csak a meleg levegőt forgatta. Mi a Bőség vacsora asztal őrségi ízekkel foglaltuk le a szállást. A vacsora finom volt de nem mondhatnám hogy ötfogásos. Leves,főétel,köret,savanyú,édesség. Nekünk elég volt mert nem vagyunk nagy étkűek. A reggeli 8-tól lehetett volna még negyed 9-kor pakoltak. Lefőzött tea kétféle felvágott kévéért fizetni kellett. Kértem tojásrántottát de mai napig nem kaptam meg. Másnap reggel minden zárva volt még fél 9-kor. A tulajdonosnő mikor megérkezett közölte hogy vasárnap később nyitnak. Ezután nem kértük a reggelt fizetés után távoztunk. Számla nélkül. Látni való nincs a panzió egy kukoricás közepén. Lentire kellet el autózni hogy valamit lássunk,de a kisvasutazás gyönyörű volt. Összességében a takarítónő volt kedves és segítő kész.