Gyönyörű környezetben, családias vendéglátás, ízletes hagyományos és különleges ételek! Változatos és folyamatosan bővülő programkínálat! Bátran ajánljuk mindenkinek! Kényelmes, tiszta szobák, kerékpár kölcsönzési lehetőség, terepjárós túrák, kisvonatos kirándulások, túravezetés családoknak, baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek!
Mintha egy mesebeli házikóhoz érkeztünk volna a Vadszőlő étteremnél. Nagyon hangulatos kis házikóban talált helyet magának ez a kis családias vendéglő. Belépve még inkább elbűvölt bennünket a hangulat. Olyan mintha egy nagy család étkezne együtt. Barátságos környezet, közvetlen személyzet fogadott bennünket. Az ételek nagyon ízletesek és hozzá a finom nedűk.
A párommal voltunk ebédelni egy szombati napon. Nagyon sokan voltak, mégis elég gyorsan elkészítették az ételt, amit rendeltünk. Nagyon jól főznek! Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk és hangulatos az étterem, főleg kívülről. Az áraik is reálisak. Mindenkinek ajánlani tudom, aki Bakonybélben jár!
8427Bakonybél, Fürdő u. 45.
06 88 461 105
Szolgáltatások
kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték csocsó csoportokat szívesen fogad parkolási lehetőség reggelizési lehetőség