2013. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. február 21.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bakony Hotel környezete nyugalmas,csendes. Ajánlani azonban csak kora tavasszal vagy késő őszi időpontokban ajánlanám,amikor nincsenek gyerekes családok és hűvösebb évszak van.
A szobák elég kis méretűek és a falak nagyon vékonyak. Kellemetlenül érzi magát aki a folyosó közepe felé eső szobákban szeretne megszállni. Majdnem érteni lehet az átszűrődő beszélgetéseket,másról már nem is beszélve. A szigetelést jobb lett volna megduplázni. A másik ami kellemetlen,ha rendezvény,konferencia van a szállodában, sajnos a résztvevők nem törődnek a szállóvendégekkel s ráadásúl az éppen szolgálatban lévő hölgyek kérését nem szívesen teljesítik a hangerő tekintetében. A személyzet kedves és segítőkész. Ez a szálloda arra kiválóan alkalmas,hogy kiránduljon az ember a környéken, jókat olvasson és ha tud , éjjel aludjon. Nyáron nagyon meleg van,nics légkondi és csak a fák árnyékában lehet jót hűsölni.Pápa ugyan nincs messze,de a hőség miatt mindenképpen el kell jutnia az embernek egy fürdőhelyre melegebb évszakban is. A szauna és a jakuzzi jó,de sokkal jobb és látogatottabb hely lehetne,ha lenne egy beltéri,nem túl nagy medence is,vagy egy kültéri melegvizes.A levegő ponpás,tiszta. Az ételek nem különlegesek,de finomak.Azonban,ha éppen kevés a vendég,jó,ha korán ér le az ember az étterembe,mert aki később ér ,nem biztos,hogy meg tud reggelezni. Sajnos találkoztunk ilyen helyzettel és a személyzet akkor éppen nem készített újabb pótlást. Így volt ,aki hoppon maradt.A Csillagvizsgáló egy nagyon jó program a környéken és maradandóbb élményt nyújtott számunkra, mint bármi egyéb elfoglaltság.
Néha a nappali csend és nyugalom miatt szívesen visszamennék,de csak tavaszi és őszi időszakban.Jó szívvel ajánlom azoknak,akik a fent leírt negatívumokat el tudják viselni vagy nem érdekli őket.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hotel Bakony további értékelései
2024.11.08a párjával
![]()
Jól éreztük magunkat a szállodában. Az ételek finomak voltak, talán a sütemények terén lehetne kicsit fejlődni. Aki nagyobb választékot szeretne, menjen 4-5 csillagos szállodába! A fűtés tökéletes volt, nem fáztunk, zuhanyozáshoz meleg víz mindig volt. A személyzet udvarias, segítőkész....
2024.04.16a párjával
![]()
Hát egy kicsit elszomorodtam mert nincs fürdő a szállodában g, és a szobába nincs hűtőszekrény, meg egy szék van kettő fő részére, ilyennel még nem találkoztam
2023.04.15a párjával
![]()
Személyzet készséges,udvarias,segítőkész! Gyönyörű hely,jó levegő, kiruccanásra nagyon kellemes,kiváló lehetőségekkel rendelkezik. Sajnos az ágy nem a legjobb,mivel teknőben éreztem jómagam fekvésnél,a matrac,ágybetét kifeküdve... Későn menő reggelizőknek nem pótolták a hiányzó felvágottakat,...
A Hotel Bakony legnépszerűbb csomagjai
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Ezek a szállások is érdekelhetnek
78.750 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi