Másodszor foglaltam szállást a Bakonybéli Főnix vendégházban. Hangulatos régi stílusú bakonyi ház több apartmanból áll. Igyekeznek a vendég minden óhaját teljesíteni. Segítőkészség maximális minden tekintetben. Az udvar gondozott,virágos, szép gyep és még szebb kilátás, gyönyörű panoráma látható a kert legfelső részéről.
Biztos vagyok benne ,hogy többször is felkeresem,nekem olyan mintha hazamennék. Cseh Tamás második otthona volt életében,indián tábort működtetnek a mai napig. Nagyon szeretem ,gyönyörű a falu. A Pikkoló vendéglő finom friss ételekkel és gyors kiszolgálással várja vendégeit. Az utca végén kis húsbolt található a legfinomabb legfrissebb kolbász ,bacon,sonkák,felvágottak,friss péksüteménnyel. Szép temploma van monostorral,ajándék bolttal,füvészkert,faluház,Pannon csillagda,Vadász múzeum található. A faluvégétől az erdő felé található Szent Gellért püspök gyönyörűen felújított kápolnája kis halas tóval. Kőrishegyi kilátó és a számtalan túraútvonalról nem is szólva. Imádok idejönni és a jó hangulatot nagyban emeli számomra a családias Főnix vendégház!