Bakony-Gyöngye Vendégház Bakonyszentkirály

a 2 bakonyszentkirályi szállás közül
Kategória
Apartman
Bakony-Gyöngye Vendégház Bakonyszentkirály
Bakony-Gyöngye Vendégház BakonyszentkirályBakony-Gyöngye Vendégház Bakonyszentkirály
6 fotó

Bakony-Gyöngye Vendégház Bakonyszentkirály bemutatkozása

Üdvözöljük a Bakony-Gyöngye Vendégház oldalán!
Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk családi házunk tetőterében kialakított tágas, külön bejáratú, vagy a házunk mögött újonnan felépített kisebb apartmanunkban. Igényes, családias környezetben, a természet lágy ölén, Csesznek közvetlen szomszédságában garantált kikapcsolódásban lesz részük.

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
5Szolgáltatás
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ferrata Vendégház Csesznek - Húsvét
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Bakony-Gyöngye Vendégház Bakonyszentkirály vélemények

Bronz fokozatú értékelőFelfedező - 12 helyen első értékelő
Kiváló 2024. június 12.barátokkal járt itt
A Bakony-Gyöngye Vendégház kisebbik apartmanjában voltunk a NoMotor rendezvényen, amely Csesznek Főteréről indul. A Bakony-Gyöngye Vendégház ugyan Bakonyszentkirályon van, viszont közel van a Cseszneki Főtérhez. A szállás szállás szép, tiszta és rendezett, a vendéglátók barátságosak, kedvesek, és mindent megtesznek azért, hogy a vendégik jól érezzék magukat.
Nem először voltunk itt, de remélem nem is utoljára.