Ezt a büfét akkor sem hagyjuk ki, ha ki kell térni! A tönkölyös lángos egy igazi különlegesség, nem zsíros, nem tocsog az olajban és a kicsitől is jól lehet lakni egy sör kíséretében. Mindig frissen sütik így kicsit várni kell. Medvehagymásat is egész évben lehet kapni. Különféle mézek és lekvárok is kaphatók na meg persze a szokásos büfé kínálat is. Ide mindig jó betérni!
Kicsi büfé, az internet más részén eléggé felhájpolva. A kirándulásnak úgyis ez a vége, így tervben is volt egy (vagy két) lángos. Kinn adják, benn lehet kérni. A sör elég drága a helyhez képest, de ki nézi? :)
A lángos is majdnem balatoni áron. Tönköly búzás a tészta. Húsz perc múlva lesz kész, majd szólnak.
Cetli, rajta egy szám. Mint egy tombola jegy. Reméltem nyerünk. Nos lángosnak nem volt rossz. Tömör, nehéz cucc, de friss, és finom. A padok szétszórtak, mindenki megtalálja az ízlésének valót. Vagy amelyik szabad. A hely csendes, autók nem rohannak, vonat is csak ritkán.