Szomszéd városban lakunk, így közelben játszott volna, kedvenc csapatunk. Havas-jeges pálya miatt elmaradt, de haverom már régóta ki akart próbálni egy helyet. Ez is megszűnt, így itt kötöttünk ki. Nagyon tágas, modern, tényleg mediterrán-jellegű a hangulat. Akvárium, boxok, szép berendezés. Bárpultnál igen széles az italok választéka.
Különböző alapú pizzáké is, nehéz a választás. Somblero gyros-tál lett. Majd' 30 perc volt a várakozás, de nem csak mi vetődtünk ide a pályától. Asztaloknál nem kis pizzákat fogyasztottak, nem egy vendégnek sok is volt. Legközelebb kipróbáljuk. Táljaink mennyisége igen jó volt, saláta-szósz kiváló, hűs ok, talán a rizs sikerülhetett volna jobban. Elvileg jövő szerdán pótolják a meccset. Ha tudunk jönni, kipróbáljuk a pizzákat.
Többször jártunk már itt és nem is utoljára. Nem kell várni sokat a rendelésünkre, de keveset sem: nyugodt, megfontolt személyzet. A gyros pitában átlagosnak mondható, a gyros tál és a pizza viszont már jó ár- érték arányú, és a mennyiséggel sincs gond. Széles a választék a pizza, és gyros tekintetében.
A hely tiszta, mediterrán jelleget ölt. A gyerekekkel sem unatkozhatunk, hiszen kívül kis tavacska, belül pedig akvárium fogad minket. Pozitívum továbbá hogy van borlap, és a sült burgonyát sem kell sózni. . . Ajánlom!