Kedves fogadtatásban részesültünk. Pörgés van, lendületes, fiatalos, jókedvű kiszolgálás, pedig kisezren voltak. Megkérdezte tőlünk a pincér az ebédünk vége felé, hogy: "minden rendben van ? " Itt a tulaj valamit nagyon jól csinál. Házias ízek, finom olasz ételek, nem csak pizzák vannak az étlapon. Normál adagok, igen: rendben van minden.
A hasáb az gépi, de finom, a hely nem erre van kihegyezve. Tisztaság uralja az éttermet. Szimpatikus az étel-ital választék, van borlap is. Gyerekbarát! Nincs mit tovább ragozni. Visszatérünk! Bátran ajánlom mindenkinek!
A menyem születésnapját tartottuk a Dolce Vita étterembe. Nagyon finom volt az ebéd a kiszolgálás. Minden rendbe ment. Ebéd után a torták kihozták feltálalták. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve. Visszatérő vendégek leszünk! Olyan bőséges volt az ebéd, hogy nem birtuk megenni, a maradékot becsomagolták és elvihettük. A helyiség ízlésesen berendezett és tiszta!
Egy csodálatos, kedves hely, ahol nem csak pizzát, hanem különleges olasz ételeket, tésztaféléket és italokat fogyaszthat a betérő vendég. Az olasz ételkülönlegességek minden igényt kielégítő ízléses tálakban kerülnek a látogató elé. A személyzet udvarias, előzékeny és segítőkész. Az adagok hatalmasak, különleges ízesítésűek. Aki Balassagyarmaton jár, ezt a helyet mindenképp keresse fel.
A barátnőmmel nyertünk egy fotó pályázatot melynek fődíja egy romantikus vacsora volt az étteremben. Az étterem elrendezése nem igazán megfelelő egy romantikus vacsorához ha az asztalok túl közel vannak egymáshoz. Mindazonáltal külön terítettek meg nekünk, hogy nyugodtan és kettesben tudjunk vacsorázni.
Az ételek minősége és az összetevők kifogástalanok voltak a tálalás és a mennyiség is megfelelő volt az árakhoz viszonyítva. A kiszolgáláson lehetne picit javítani, a pincér kedves volt bár ahogy kihozta az ételt utána nem igazán foglalkozott az asztalunkkal igaz, hogy így kettesben lehettünk de így nem kaptunk megfelelő kiszolgálást. Ha ezt nem vesszük figyelembe az étterem összességben egy jó hangulatú, kellemes vendéglátó egység ahol az ember finomakat ehet, kiadósan. A kiszolgálás átlagos, a fiatal pincéren látni lehetett, hogy szereti a munkáját bár még nem árt neki a tapasztalat. Az éttermet csak ajánlani tudom, jó száj ízzel távozik az ember az étkezés után.
Születésnapom alkalmából a barátom elvitt vacsorázni. A hely barátságos, szépen felújított, bár az elrendezése nem igazán egy romantikus vacsorához illik. Inkább egy baráti összejövetelre mennék el oda (elsősorban). Mikor leültünk a többi vendég 'közé' kissé feszélyezve éreztem magam, így nem is tudtam élvezni a barátom társaságát.
A pincér felvette a rendelést, aztán negyed óra múlva megkért hogy fáradjunk át a nagyterembe, ahol egy gyertyafényes megterített asztal várt és csak mi voltunk ott a barátommal. Az ételek szervírozása viszonylag gyorsan (kb10-15perc) történt, ízlésesen és kiadósan tálalva. Látszott rajtuk, hogy friss alapanyagokból készültek. A pincérünk közvetlen volt, bár miután a főételt felszolgálta nem igazán foglalkozott a továbbiakkal, hogy kérünk-e még italt illetve desszertet. Ha rendelni szerettünk volna úgy kellett a pincér után "koslatni". Összességében jó étterem, de van egy-két hiba amin lehetne javítani. Ha nem is kimondottan romantikus vacsorához, de egy baráti vagy családi étkezéshez szuper hely. Ajánlani tudom ;)
Az elmúlt években pizzát már sokszor rendeltünk házhozszállítással,semmi gondunk nem volt. Az elmúlt másfél hétben 2 alkalommal jártunk személyesen a pizzériában. Egy hétköznap este ketten fogyasztottunk el egy vacsorát(nem pizzát). A felszolgált étel mennyisége és minősége mindent felülmúlt bgy. -i viszonylatban! ! !
Bátran állítom,hogy minket is meglepett az elfogadható ár is! Tegnap osztálytalálkozón vettem itt részt. Az ételekkel semmi baj nem volt. Fantasztikus a főszakácsuk! Ami mindkét alkalommal kívánnivalót hagyott maga után bennem az a kiszolgálás és a személyzet. Nem tudom ,jártak-e a pincérek vendéglátó iskolába,de sok mindenben alapszinten hiányérzetem támadt. Ettől függetlenül,ha valaki JÓT akar enni és JÓ ÁRON Bgy. -on az csak ide menjen és ne máshová!