Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani Balástyán az 5-ös út mentén Szegedtõl 20, Ópusztaszertõl 12 km-re található szállodánkat, amely az M5-ös atópálya lehajtójától 3,5 km-re helyezkedik el. A falusi környezetben elhelyezkedõ szállodánk 70 fõ részére tud kényelmes elhelyezést biztosítani.
Vendégeink térítésmentesen az épület mögött található zárt parkolóban helyezhetik el jármûveiket. A szállodánkhoz kapcsolódó étterem és rendezvényterem kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek, céges rendezvények, termékbemutatók és elõadások megszervezésére. Szállodánk 50 fõs fedett kerthelyiséggel is rendelkezik. Szállodánkat és éttermünket kiránduló csoportok figyelmébe is ajánljuk, akiknek egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni elõzetes egyeztetés esetén. Csoportoknak 10 % kedvezményt nyújtunk éttermi és szállodai árainkból! Autóbusszal érkezõ vendégeinknek kultúrált parkolóhelyet biztosítunk a szálloda elõtt!
Hosszú útról hazafelé tértünk be az étterembe, először és utoljára. Pacalt és marhapörköltet rendeltünk, gondoltuk az gyorsan megvan, ezzel nem is volt gond. Előbbit kenyérrel, köret nélkül kértük - késsel villával, óriási lapostányéron szolgálták fel.
Jócskán szikkadt formakenyér lapult a kosárban, erőspaprikát nem kaptunk, bár a pacalhoz többnyire szoktak tálalni (igaz nem is kértünk). Kanalat külön kérésre kaptunk. Mindkét étel túl sós volt és nem elég meleg, ráadásul meglehetősen kis adagok. A marhapörköltben néhány húskocka rágós volt, mások mintha kiszáradtak volna. A tányérokon a zöld díszítés kétnaposnak nézett ki. Két asztallal arrébb a személyzet a tiszta evőeszközök eltörlésével csörömpölt. SZÉP kártyás fizetésnél a pincér el akarta vinni a kártyámat, nem kért, hogy menjek a pulthoz. Csak döbbent tekintetemre közölte, hogy "akkor" menjek oda. Igazából úgy tűnt, púp vagyunk a hátukon, pedig rajtunk kívül egy kisebb társaság és még egy személy vendégeskedett ott. Sajnálom, hogy nem készítettem fotókat, érdemes lett volna :( Nem tartom magunkat különösebben finnyás vagy igényes vendégnek, de büfében, kifőzdében is részesültem már jobb kiszolgálásban, ettem már finomabbat. Ha nem vagyunk annyira éhesek és fáradtak, otthagytam volna. Nem érte meg, nem teszem be oda többet a lábamat!
6764Balástya, Széchenyi u. 14.
06 62 278 272
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség csoportokat szívesen fogad étel elvitelre napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V