Minden évben a településen töltünk pár napot, és eddig ez az étterem vált be igazán. Nagyon kellemes, nyugodt hely. Ami különösen tetszik, az a lugas-jellegű udvar, ahol igazán kellemes ebédelni a legnagyobb hőségben is. Kedves a személyzet, figyelmes, pillanatok alatt megoldották, hogy a 12 személyes társaságunk egy helyen tudjon helyet foglalni.
Bőséges az ételválaszték, és a minőséghez képest alacsonyak az árak, de ez kompenzálja azt, hogy igen sokat kell várni az ételekre. Mindenkinek ajánlom!
Mi az apartmant vettük ki,ami igen jó választás volt. Tiszta ház,nagy erkély,hinta-és napozóágy,TV,ingyen WI-FI. Nyugodt helyen van,a strand közel. Az étterem is tiszta a személyzet remek és udvarias. Talán az ételre való várakozás,ami kicsit negatívumnak tűnik. Egy órát simán várni kell az ételre,ha legalább három asztalnál ülnek.
Az étel nagyon finom,az ár pedig megfelelő. (8 személy étel ,ital mindössze 18. 000-ft volt. Én örülök,hogy megtaláltam ezt a helyet!